By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Houten Kop 2015

Tijdens de vijfde editie van HOUT & HABITAT (19 tot 22 november in Antwerp Expo), wordt voor de vierde keer de ‘Houten Kop' uitgereikt. Die award gaat naar een houtprofessional (een zelfstandige of een bedrijf uit de houtsector) die zich het voorbije jaar liet opmerken met een innovatief product, een vernieuwende techniek, een originele toepassing of een inspirerende houtrealisatie.
Het eerste jaar waren er twee winnaars: Demonie Hout (Westrozebeke) en Di Legno (Genk). Het tweede jaar ging de trofee naar Johan Vandenberghe uit Gits (bij Roeselare) en vorig jaar won Wyckaert Bouwonderneming uit Gent, voor de realisatie van het Bezoekerscentrum Haven Gent.

© Tetra Architecten

Wie wint de Houten Kop in 2015?

Ook u kan nomineren!
Heeft u een vernieuwende en inspirerende houttoepassing gerealiseerd? Viel uw oog op een prachtig, origineel houten product? Zag u in een krant, een magazine, op internet, op een beurs of gewoon ergens langs de weg een innovatieve techniek waarvoor hout werd gebruikt? Werd u verrast door de toepassing van hout in een omgeving waarin u dat nooit zou verwachten? Laat het ons weten!

Hoe deelnemen?
Tot en met 31 oktober kan u ons via info@houtenhabitat.be of houtenkop@woodforum.be de naam bezorgen van de houtprofessional en een foto en beknopte beschrijving van de houtrealisatie die volgens u in aanmerking komt om de Houten Kop 2015 te winnen. Enkel producten, realisaties, technieken, toepassingen ... van maximum 2 jaar oud komen in aanmerking.

Een professionele jury zal beoordelen wie de Houten Kop 2015 wint.
De award wordt uitgereikt op vrijdag 20 november 2015, de tweede dag van HOUT & HABITAT.

De Houten Kop is een exclusief ontwerp van de firma Alinhout uit Antwerpen.